5. TİYATRO FESTİVALİ ALBÜMÜ

Pamukkale Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Hayal Perdesi Oyuncuları ve Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği fesitval açılış söyleşisi PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Salon tamamen dolarken yüzlerce kişi söyleşiyi ayakta izlemek zorunda kaldı. Selçuk Yöntem ve Oktay Kaynarca’nın salona girmesiyle alkış tufanı koparken, söyleşiyi Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut da izledi. 

Hayal Perdesi Oyuncuları tarafından 5. kez gerçekleştirilen festival 13 üniversitenin katılımı ve 15 oyun gösterimi yapıldı.

Festivalde Pamukkale Üniversitesi Hayal Perdesi Oyuncuları “Don Cristobia ile Dona Rosita’nın Acıklı Güldürüsü”, PAÜ Tabib-ul Curcuna “İpekçi Merhum”, Anadolu Üniversitesi Özdüşüm Oyuncu Atölyesi “Titanik Orkestrası” ve “Jacques ile Efendisi Milan Kundera”, Ankara Üniversitesi Labara Tiyatro Topluluğu “Oyunlarla Yaşayanlar”, Dokuz Eylül Üniversitesi “Düğün ya da Davul”, Gaziantep Üniversitesi “Bir Delinin Hatıra Defteri”, İstanbul Bilgi Üniversitesi İstasyon Oyuncuları “Bir Tek Daha”, Sabancı Üniversitesi “Deli Dumrul”, Akdeniz Üniversitesi Ekip 399 TT “Azizname 95”, Cumhuriyet Üniversitesi Tiyatro Topluluğu “Ölüm Oyunları”, Erciyes Üniversitesi ETAK Deneme Sahnesi “Dün Gece Yolda Giderken Çok Komik Bir Şey Oldu”, Hacettepe Üniversitesi Drama Topluluğu “Babil Cennet Kent”, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü İYTE Oyuncuları “Oyun Sonu”, Süleyman Demirel Üniversitesi SDÜİK “Karmakarışık” oyunları ile yer aldı.

Festivalimizde emeği geçen herkese, katılım gösteren bütün ekiplerimize, bizleri yalnız bırakmayan seyircilerimize teşekkür ederiz...
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pages